oct. 2, 2024

Ja falta poc per a la 3a edició de FFM!

 

La tercera edició de Film Financing Market se celebrarà el 9 d’octubre en el marc del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. La jornada estarà dividida en dos blocs.

El matí estarà dedicat al debat amb tres taules rodones que tindran lloc a la Carpa Noray:

10h     Èxits i fracassos de la IA en la producció audiovisual. Amb la participació de Joan Rosés (Collateral Bits, moderador), Natàlia Prats (3Cat), Ramon Arteman (Metropolitana) i Àlex Solà (Lavinia Audiovisual).

11h     La inversió privada en la producció independent. Amb la participació de Daniel Condeminas (Tribuna.cat, moderador), David Ciurana (Fosca Films), Ferran Cera (Visiona TV),  Eva Fontanals (Arpa Films) i Natasha Duran (Hulahoop).

12h     Fons d’inversió d’indústries culturals. Amb la participació de Ma Jesús Román (MRG Abogados, moderadora), Xavier Parache (Gate Media), Andrés Sánchez (Filmika), Paco Illueca (Gaesco) i Eduard J. Garcia (Creand).

Per la tarda es desenvoluparan les reunions one-to-one entre dels productors dels projectes seleccionats i els inversors. Aquests són els projectes que participaran en aquesta edició:

#elreto. Orlok Films i Rodar y Rodar (Espanya).

El retrato de Ofelia. Huapanguero Volador Films (Mèxic).

Femení singular. A Lot of Films AIE, Gaia Audiovisuals i Loto Films Catatonia. (Espanya-Mèxic).

Las mantis. El Médano Producciones, MGC Marketing Pygc, Wild Lemon Films, Darkstudios i Motoneta Cine. (Espanya-Argentina)

Matarifes. Monarca Films, Hain Cine i Nadador Cine (Uruguai – Argentina)

Mi Stalker. Federation Spain i Monster Box (Espanya).

Monstro.  Gaitafilmes i Mosdisco Films (Espanya).

Morro. Calouma Films, The 42 Film i Central Films (Mèxic).

Salitre. Euskadi Movie, Festival Films i Bondi Stories (Espanya).