El Film Financing Market (FFM) és un mercat audiovisual on posem en contacte productors audiovisuals, inversors i finançadors.

El FFM acull productors que necessiten completar el finançament dels seus projectes i inversors i finançadors que volen invertir en sèries i llargmetratges.

Durant els dies del Mercat s’organitzen reunions one to one perquè els inversors i els finançadors puguin valorar els projectes seleccionats que més els interessi.

Objectius

Potenciar un mercat de finançament audiovisual amb l’aspiració de convertir-lo en un referent mundial per a inversors i productors. 

Potenciar nous models de finançament privat que es complementin amb els models existents
Facilitar un millor accés dels continguts als mercats d’explotació internacionals

Aprofitar l’impuls que en aquests moments les administracions públiques estan donant al sector audiovisual.

El FFM establirà en les seves bases de funcionament els següents criteris de selecció.

Talent emergent

Digitalització

Producció eficient i sostenible

Igualtat de gènere

Jornada de presentació

11 d’Octubre 2022, Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya

Hotel Meliá Sitges (Carpa Noray)

Per rebre més informació omple aquest formulari i contactarem amb tu:    La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Film Financing Market, SL Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les vostres dades per atendre la vostra sol·licitud, i les conservarà mentre es mantingui aquesta relació, sempre d'acord amb el Reglament (UE ) 2016/679 (RGPD), i la resta de normativa vigent sobre protecció de dades. Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·licite la cancel·lació.

    En qualsevol moment podeu exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o supressió del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les vostres dades personals al C/Sant Josep, 108, 08340, Vilassar de Mar, (Barcelona) o mitjançant un correu electrònic a info@filmfinancingmarket.com. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Política de privadesa

    Col·laboradors

    Triodos Bank