oct. 8, 2023

Aquests són els projectes seleccionats a la nostra 1ª edició

Un total de 13 projectes participaran a la primera edició de Film Financing Market, que tindrà lloc els dies 10 i 11 d’octubre 2023 dins del marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.

Aquests projectes, tots ells amb un pressupost superior al milió d’euros i amb un mínim del 70% del finançament garantit (50% en el cas de les coproduccions internacionals), tindran l’oportunitat de trobar finançament complementari en les reunions personalitzades one-to-one del dia 11 que els seus productors mantindran amb les entitats financeres que col·laboren amb el mercat.

Aquest és el llistat complet de projectes seleccionats:

Lo carga el diablo – Comèdia de Guillermo Polo, una coproducció internacional de Japónica Films.

Campamento Garra de Oso – Llargmetratge d’aventures per a tots els públics de Set Màgic Audiovisual amb direcció de Laura Mañà.

Caballé – Biopic sobre Montserrat Caballé amb direcció d’Alexis Morante, una coproducció internacional de Set Màgic Audiovisual.

 Each of us – La història de quatre dones al camp de concentració nazi de Ravensbrück dirigida per quatre directores (Neus Ballús, Anne Zohra Berrached, Anna Jadowska i Stina Werenfels), una coproducció internacional d’Alhena Production.

Valenciana – Adaptació cinematogràfica de Jordi Núñez de l’obra teatral homònima de Jordi Casanovas sobre la València dels anys 90 amb producció de Pegatum Transmedia.

Rock Bottom – Primer llargmetratge d’animació per a adults de Maria Trénor inspirat en la vida i música de Robert Wyatt, una coproducció internacional d’Alba Sotorra.

Norbert – Llargmetratge d’animació amb direcció de José Corral Llorente, coproducció internacional de Capitán Araña.

La cançó de la Sima – Segon llargmetratge de la cineasta afgana Roya Sadat ambientat a l’Afganistan d’abans de l’esclat de la guerra civil, una coproducció internacional d’Alba Sotorra.

Mala persona – Comèdia de Fer García Ruiz amb Arturo Valls, Malena Alterio i José Corbacho, coproducció internacional de Rodar y Rodar.

L’àvia i el foraster -Primer llargmetratge del valencià Sergi Miralles coproduït per Aire de Cinema.

Llobàs – Llargmetratge de Pau Calpe Rufat que recrea el mite de l’home llop amb Maria Rodríguez i Pol López, una coproducció de Galápagos Media.

La invasió dels bàrbars – Adaptació cinematogràfica de l’obra teatral homònima de Chema Cardeña ambientada en la Guerra Civil espanyola amb direcció de Vicent Monsonís, una coproducció de Stanbrook.

Una ballena – Nova pel·lícula del director basc Pablo Hernando amb Ingrid García-Jonsson i Ramón Barea coproduïda per Señor y Señora.